In tha school, doin nothn!!!

YELLOW!

Haha jag vet vad det står på tröjan... men ingen vet exakt vad BF står för... :OHär sitter jag på konsten och gör inte ett skit. Vet ni varför? FÖR ATT JAG KAN!
Näe, jag skojjar bara. Jag är faktiskt klar med alla uppgifterna.
Idag har jag:

Sovit mig igenom förmiddan (av MISSTAG. Hahaha jag tänkte vara vaken, men det tänkte inte min hjärna), dragit till skolan tillsammans med Sid. Sagt hejdå till Sid och gått upp för sju mil trappor för att mötas av en VIKARIE (som ingen gillar), sprungit ner och sen upp för alla trappor igen då Bobby skulle köpa kaffe och jag skulle ha riskakor och risifrutti på Homebuy.

Sen ska jag:
Detta är min pojkvän, Sid. <3 Han är MIN.
Hänga med Bobby till doktorn för att sen dra till Fribergs och fika, och sen ska jag... ja, sen ska jag göra nåt annat. Ingen aning.

ANYHOOOO!!
Idag är en asbra dag. Mest pågrund av min trevliga sexperience igårkväll. Jag vill ju inte skryta men... ehehe jag har det bättre än du. ;D Creds till Sid.

MEN min dag är också asbra för att jag får träffa den tolvåriga pojken i mitt liv -Bobby. Hon är totally awesome. Hon sitter vid en dator här bredvid mig. <3<3

JUSTE!!
Det blir ingen paint-bild idag, för att jag nyss suttit på Paint och inte kunnat rita ETT SKIT, eftersom alla skolans program typ är från -91 eller nåt. -.- Såå... det är förklaringen till den "normala" bilden.
Btw, SNÄLLA emo-tjejer. Fuck off. Han är inte emo, så sluta tro att ni kan fjanta runt utan att jag knäcker armarna på er. (inte för att det hänt nåt... jag bara tycker att det är jobbigt med töntiga jävla emos. Och Hippies. Jag hatar er!). Haha palla att jag är en SÅN flickvän. XD

LEVERPASTEJ!


Kommentarer

Groovy comments / Annoying complains:

I am:
Remember me!

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

My awesome comment:

Trackback
RSS 2.0