VAFAN Facebook!?! D':

Detta inlägget är flummigt och har därför ingen som helst relevans i något sammanhang alls. Please do not die of FAIL overload.

Jag var just inne på Facebook och SÅG EN SÅ SORGLIG BILD ATT JAG VAR TVUNGEN ATT PRINTSCREENA DEN!!! (Och medan jag gjorde det skrattade jag hysteriskt och ringde Sid, som inte fattade nånting. Klockan är typ tre på natten och jag ringer och säger att jag ska skriva om hans lillebror. Typ som att han skulle bry sig mest av alla på hela Jorden.)
NOE lilla Totte. <3Men jag menar kolla på den!! --->
(Okej, jag kanske la till lite streck och namn och... meningar... men det var endast för att understryka hur SORGLIGT det hela var! .......Men också lite jättekul, jag vet inte varför).

Alltså detta är inte på nåt sätt för att understryka att Totte inte har vänner (det har han. Men han bryr sig verkligen inte ett dugg om FB. han accepterade min vänförfrågan typ.. IGÅR, och jag frågade för typ... FEM MÅNADER SEN!
Detta är bra. Man ska inte ha Facebook... man blir ju tydligen bara mobbad, SOM NI KAN SE PÅ DENNA BILDEN!!!) Facebook är bara ELAKT! Facebook typ:
"Höhöhö, nu ska Tottes jobbiga .. eeh.. brors.. eh.. brorsflickvän..? Svägerska..? XD Syster... på låtsas... eeh?? .. Nu ska Tottes jobbiga Skipper få veta att Totte minsann inte har vänner här! HÖHÖHÖÖ!!!"
Juste. Så säger det. facebook.

Dåligt.

Hahahaa alltså vet ni?
Nu ska Skipper gå och sova. Skipper har fått lite för mycket vakenhet, och Skipper ska nog sluta med personangrepp för inatt.

LEVERPASTEJ!!


P.S: Jag hoppas Totte aldrig läser detta och ser att jag printscreenat honom. Då tror han bara att jag är ÄNNU mer psycho. ... Vilket faktiskt är väldigt kul. Så.. det var inget! Kolla på du, Totte! D.S.

P.S.2: Matilda, nej. Jag ser minsann hur du börjar slänga med håret där på andra sidan skärmen..! D.S.


Kommentarer
Postat av: Rather awesome Lou

Hullo! :D bara för att din blogg är så mysig blir jag tvungen att läsa den ><

2009-11-06 @ 10:35:25
Postat av: Matilda

HAHAHAHAHAHAHAHAH XD

2009-11-06 @ 19:01:01
URL: http://vinnarskallen.blogg.se/

Groovy comments / Annoying complains:

I am:
Remember me!

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

My awesome comment:

Trackback
RSS 2.0