Oh la la!!Jell-O!

Jag kände mig lite tråkig eftersom jag inte bloggat på ett tag (datorn har vart på utflykt, och Skipper har varit sjuk), så jag bestämde mig för att sminka mig med mitt DYRA smink. ;D DESSUTOM gjorde jag en KOMBINERAD makeup-tutorial och fotoshoot-tutorial!!! :DDDDD

oh red red lipsssss
Vackra röda läppar -precis som de ÄKTA modebloggarna har!

 


Till det har jag använt denna EXKLUSIVA, JÄTTERÖDA tuschpenna! Äkta vattenbaserad! Håller aslänge om man inte pratar eller gör någon min. :D Slicka dig om läpparna lite, så kletas det ut jättefint! :>

oooh so pretty
Målade sen mina ögon med DEN HÄR:


En UNDERBAR HIGH DEFINITION svart KRITA som jag hittade på golvet! Äkta smuts från gammalt trä!
Gör dina ögon GUDOMLIGA, och gör även väldigt ont. Du behöver ingen ögonskugga, för denna kletar ut sig i hela ansiktet. :D

Sen var det bara att fota på!

ooh så fint
Här lät jag en mystisk skugga lägga sig som en mustach på mitt ansikte! Rita något random på din spegel och BELYS för ett GUDOMLIGT resultat!

OH LA LA
Ser ni vad jag gjort här? Jag har låtit TOASTOLEN synas i hörnet. Den ger bilden en tydlig BALANS, och visar att jag och toastolen har ett förhållande till varandra! Man kan även se att jag är något mer belyst än toan, för att skildra min tydliga KÄRLEK.

ooohhh
Här har sminket kletat ut sig ÄNNU MER i vackra streck på mina kinder. Det kan man se som ett I-lands förtryck mot ett U-land. Sminket visar att det är FÖRR I TIDEN, kanske då man byggde Berlin-muren? Låt tankarna flöda fritt!


OH
Här ser man tydligt en drogad person! Kanske en kampanj för drogpoverkade skinhead-veteraner som hamnat på gatan?

OH MEN TITTA HÄR
En bild som visar hur det är att vara äldre! Som ni ser så är jag trött, och vilar därför min haka i min hand. Det ser lite ut som att jag är OROLIG!
Kanske är jag en man på åttiosju år? Kanske är jag rädd att förlora min lägenhet? Kanske tycker jag att äldreomsorgen inte täcker mina behov som det ser ut idag?

 

OCH DET VAR DET!
Nu vet ni hur man fotar PROFESSIONELLT!
:DDD

Leverpastej,Kommentarer
Postat av: vinzent

hahahhaha alltså du är amazing xD <3

2009-12-13 @ 08:40:52
URL: http://vincent-dressed-to-kill.blogspot.com
Postat av: Tim-tim

deeeeelicious ;)

2009-12-14 @ 16:49:47

Groovy comments / Annoying complains:

I am:
Remember me!

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

My awesome comment:

Trackback
RSS 2.0