PLUGG PLUGG PLUGGJell-O!!!

Just nu håller jag på att skriva ett fördjupningsarbete i Nutida Konst som handlar om PUNK! (om ni kanske undrar över min plötsliga fixering vid tuppkammar och så).
Jag måste säga att jag är mäktigt imponerad över hur TRÅKIGT ett annars intressant ämne kan bli om man ska skriva en uppsats om det.ANYHOO!!!!!
Idag ställde jag mitt alarm fel IGEN! Vafan händer?!? Det var kallt som fan :<
Det gick inga bussar till stan (en gång till: VAFAN händer??!!!!????), så jag och Sid GICK en jävla mil! Bussarna började gå igen när vi kommit till högskolan, men det hade tagit så lång tid att gå att jag redan missat min lektion OCH lunchen och allt. -.-''
Blomma!! ^^
När jag och Sidney kommit fram till stan gick vi i varje fall och käkade på Kina Box (jag måste VERKLIGEN rekommendera deras nummer fyra till alla som bor i eller någon gång åker till Halmstad. ÄT NUMMER FYRA, DET ÄR GOTT!!!!!)
Vår (vi konstelever då) vän Blomma (jag kan inte stava hennes namn på kinesiska, men det betyder blomma) är den som äger stället. Hon är the NOOO mitt hår SUGER!!!greatest! (Vi känner henne eftersom vi är stammisar. När vi går dit frågar hon om vi ska ha "det vanliga").

Mitt hår var krulligt och fult idag, förresten. :C

LEVERPASTEJ!


Kommentarer
Postat av: olle

eey du valde samma as häftiga ämne som mig i nutid konst :O ..:]

2009-12-06 @ 00:00:39

Groovy comments / Annoying complains:

I am:
Remember me!

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

My awesome comment:

Trackback
RSS 2.0