Boring BF!!!

2009-10-31 | 22:20:45
Jell-O!

RAAAWWWRRR jag KAN göra allt det där! WOW! (fisa med, men det gjorde jag inte) :PVet ni vad som är LITE störigt? När ens kille INTE vill mysa (mysa: kod för sex) med en, utan hellre kollar på film (som han redan sett). Vafan, är jag oattraktiv eller? -.-
Ska man behöva tvinga honom hela tiden?

Jaja! Jag får väl sitta här och känna mig förnekad. Snälla säg att det finns NÅGON person där ute som som tycker jag är attraktiv!? (båda könen räknas naturligtvis).

JO!! Nu kom han hit! Thank Roland! Då kan jag slippa nekande svar från er. XD

Idag har jag iallafall vart på... A... nånting.. A...fortet. Nåt fort iallafall... HAH! Arosfortet hette det! Där finns massa dörrar, och innanför dörrarna finns det en utmaning som kan vara fysisk eller klurig eller ja.. nåt sånt.
Mitt lag bestod av mig, Sidney och Sidneys mamma, Mrs K.
Laget vi tävlade mot bestod av Mr K., lillebror Totte och lillebror Jesper.
Mitt lag vann, såklart. ;D HÖHÖ!
Det var kul! Jag vill göra det igen. Med mina kusiner. Typ... jag och min bror Simon mot Yasmine och Matilda (för då är min seger säkrad som fan.. höhö!! Nej, jag skojjar bara! Eller gör jag...? Ingen vet...).

Igår var det mysig filmkväll på textilvåningen, btw! Det ägde. Fast det blev inte en enda skräckfilm (om man inte tycker att Jim Carrey är läskig.....?) Haha.

...OCH FAN VAR ARG JAG BLEV NU. Jävla Sid. Han är dum i HUVET!
(följande mening ska läsas med en trög och pipig röst):
"Om du verkligen älskar mig så kollar du på filmen med mig"
Vafan! Lilla äckel! Det är samma som när jag inte vill se på fotboll!
(Läs detta med samma röst):
"Om du verkligen älskar mig kollar du på fotboll med mig"

...STRYK.

Nu bet jag honom, bara så ni alla vet.
-.-

JAJA. Nu har jag inget mer att skriva om! JO, förutom att jag ska vara med min kusin Yasmine imorrn! :D

LEVERPASTEJ!!!


Woopidooo!

2009-10-30 | 10:49:01
Jell-O!

Jack is back!Hoppsan, jag skrev i förra inlägget att det var Halloween idag, men min kusin var snäll och påpekade att det.. var fel. XD Men... är det inte så att det är Halloween idag och Alla Helgona imorrn...? Eller är det tvärtom? @w@ Haha jag har ingen aning.

Jag ska however till textilvåningen för Halloween-mys idag!

Leverpastej!


Paranormal Activity, and Happy Halloween!!!

2009-10-30 | 01:00:25
Jell-O!

Aight, så jag såg den "hemskaste filmen min lillebror någonsin sett" alldeles nyss. -.-
Suck.

Eller okej, den var inte HELT lam, men det var verkligen skaparna av Blair Witch som gjort en till, typ. Den var PRECIS som Blair Witch Project, vilken faktiskt råkar vara den "hemskaste filmen Skipper någonsin sett". Men nu kändes det kinda old, to be honest.
Den var läskig i slutet, though.
SOOOO paranormal!!! :O
Paranormal Activity handlar om ett par -Katie och Micah, som borMy baby brother is scaaaareeddddd...<3 tillsammans i en fin villa någonstans i San Diego, Californien. Katie är "besatt" av en demon (den är typ.. en osynlig sak som förföljer henne överallt), och Micah bestämmer sig för att filma allt i flera veckor, för att kolla exakt vad det är som händer. Så han sätter upp en kamera i sovrummet på natten, och så händer det en massa skit.

Jao. Oooooch... that's it. XD hahah okej, det kanske var intressantare än jag får det att låta.

OOOOOHHH!!! Happy Halloween, btw! (upptäckte just att klockan är efter midnatt. :D)

Nu ska jag dra! Imorrn ska jag till polisstationen klockan ett och fixa pass, och sen ska jag skynda mig till skolan och öva med Amelia, sen ska vi dra ner till textilvåningen och ha Halloween-mys, och sen ska jag nog hem till Sid och ha MER Halloweenmys! ;D Fucking stress.

P.S: Under hela tiden det tog för mig att skriva detta har Sidneys lillebror Totte suttit och FÖRSÖKT spela James Bond stenhårt på gitarr. XD Det låter ju så.... fint. D.S.

LEVERPASTEJ!!!


GBG and old mates!

2009-10-29 | 22:09:00

Jell-O-yo-yiggedi-YO!

Sorry att jag inte har bloggat på ett par dagar! Jag har dels inte känt för det, dels haft annat för mig. Hahahah snygga alla blev... -.-Jag har nämligen varit i Gbg tillsammans med Bobby, Ange, Peter och Gunnar!
Det var verkligen jättemys! :D Dessutom var det sten-rått att träffa Peter igen efter TRE ÅR!! Men det kändes inte som att det gått tre år (vi var lika coola som alltid. Vi brottades på Gbg-centralens golv och blev tillsagda. :P)!
Jag pallar inte skriva så mycket om själva Gbg nu, för min tröga kille SID sitter och kollar när jag skriver, så jag gör massa jävla fucking FEL hela tiden (jag vet inte varför, men jag kan verkligen inte skriva när nån annan tittar).
NU SKA VI KOLLA PÅ PARANORMAL ACTIVITY, OCH JAG KOMMER ATT DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! (Min lillebror, Simon, sa att det var den värsta film han sett. Värre än både Blair witch, The Grudge OCH One missed Call!!!!!).

Miss me.... <3 *scary rapist-face*

Leverpastej,


Gurls and boys in TK's room!

2009-10-25 | 17:28:15
Jell-O mina små.. ehm.. blodiglar.

Ni får ursäkta våldbloggningen (det förra inlägget), men nu är jag tillbaka igen!
Nu tänkte jag berätta om igår!

Först kom min pojkvän, Sidney, hem till mig vid ett på eftermiddan. Vi hade VÄLDIGT trevligt! (Oj... spelade vi Monopol kanske...? Kollade vi på Kenny Starfighter..? Hade vi sex...? Ingen vet).
Sedan, vid ungefär halv sex (då Sid åkte hem) , så kom mina kusiner, Yasmine och Matilda hit.
Det var nämligen så att min vän TK och Yasmine egentligen skulle ha en trevlig filmkväll för sig själva, men det satte jag naturligtvis käppar i hjulet för, så jag bestämde mig för att följa med. Sen helt plötsligt så ringde Matilda och hade inget att göra, så hon bestämde sig för att även hon följa med! Men helt plötsligt ringde Tuppis, och han skulle OCKSÅ följa med!
Så vi blev ett trevligt litet gäng.
(Harkel) SÅ! Det var meningen att jag skulle ta med mig chips, Matilda skulle ta med sig grönsaker, och Yasmine skulle ta med sig Gräddfil och dippa! Vi alla skulle också ta med oss filmer.
Dessutom skulle vi tre kusiner ta bussen, och Tuppis skulle få skjuts. Vi skulle anlända till TK klockan nio!
Så då åkte vi dit och kvällen blev HELT perfekt och HELT magisk. <3 SLUT!

...
Men det här var vad som egentligen hände:

JAG VAR ARG HELA KVÄLLEN!

Anledningen till att jag inte kunde springa hem med de två andra, var att jag hade fruktansvärt mycket skoskav! Det gjorde ju det hela SÅÅÅ mycket bättre.

Oh, juste! Hon med mörkrött hår är Matilda, och hon med ljusbrunt är Yasmine. Bara så att.. ja. Så att ni vet. :P

OH! En sak till! Matilda hade inte ens KÖPT grönsaker, och mina föräldrar hade ätit chipsen jag tänkte ta med! XD Ingen utom Matilda hade ens med filmer. XDXD

LEVERPASTEJ!!


VÅLDBLOGGNING

2009-10-24 | 18:34:10
MATILDA VÅLDBOGGAR PÅ SKIPPERS BLOGG!
HÖHÖÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖÖHÖH!!!!!!!!
Skipper sitter och sminkar sig och jag å Yasmine tittar på, vi ska till TK sen.
Egentligen var det bara Yasmine som skulle ha en lugnt och stillsam tillsammans med TK, sen så skulle Skipper helt plötsligt med, sen så ringde jag å så skulle jag helt plötsligt med å nu ska Tuppis också med, så det kommer INTE bli en lugn och fridfull kväll, HÖHÖHÖ!

Jag e väldigt wannabe Skipper å försöker måla fint i paint. Det blev sååå fint!!!

School, Magnus Betnér and BOBBY!

2009-10-23 | 21:30:01
Jell-O!

Alltså fyfan vad trött jag är. Jag vill egentligen bara gå och kolla på teve (jag gör faktiskt det jävligt sällan... jag vet inte varför). Teve är ju så... GIVANDE. :P
Idag har jag vart i skolan, och sen drog jag till 035 (palla skriva i bokstäver) och kollade Magnus Haha jag vet vad det står på tröjan... men ingen vet exakt vad BF står för... :OBetnér. Han var awesome!!
Sista kvarten hade han dock inte mycket att prata om, så han berättade om när han vaxade pungen. XD

Hahaha! BTW! Jag måste bara berätta att min lillebror, Simon, just ringde mig och sa:
"Skipper, har jag någonsin talat om hur mycket jag ÄLSKAR DIG?"
Jag: "Ehm.. vah..? Eh jag vet inte? Vadnu? XD"
Simon: "Du bitchslappade Oliver ("idioten")! Fan vad bra!"
XD
Hahaha! Jag hade mina anledningar, kan jag ju säga. Och de anledningarna hade såklart med min bror att göra. Så... don't mess with him, era manshoror!
Det är bara jag som får terra Simon. Om han inte typ... blir nazist eller nåt. Då skickar jag AFA på honom. XD


Jag vet att jag sugit på att blogga idag... sorry!!!!! Bara för det får ni en av mina favoritvideos på YouTube:TRY POWERTHIRST NOW!!!!!!

Hahaha jag dricker Powerthirst varje dag. That's what keeps me going... <3 (just as fast as KENYANS!)

LEVERPASTEJ!


I'm NOT gonna sob!

2009-10-22 | 21:38:55
Jell-O!

WOW EN BILD PÅ MIG!
KOLLA!! EN RIKTIG BILD PÅ MIG!!! (och min jätteklubba.. som faktiskt är skruvig. JA! Mitt hår har bleknat! NEJ! Det är inte så kort som det ser ut. :>).

Okej... jag kanske var överdramatisk i förra inlägget, men jag ÄR faktiskt ledsen.
Men för att (inte) lätta upp stämningen lite så tänkte jag att jag skulle berätta att jag har ett TAL att framföra imorrn och ett PROV i natur! Dessutom kommer jag snart att dö, eftersom min pojkvän, Sidney, kommer och hämtar mig med bilen om några minuter. O.O
"Oh nej, inte den vackra och underbara Skipper!" Tänker ni.
Men fear not, my loved ones... I WILL SURVIVE!
Vet ni varför?
För jag har kraften. :D

Leverpastej!


Worst day EVER.

2009-10-22 | 20:23:58
Detta är ett argt och ledset inlägg.
Jell-O.

Idag har verkligen varit VÄRLDENS VÄRSTA JÄVLA DAG!
För det första så gjorde min HUND att jag missade bussen.
För det andra träffade jag en.. inte så älskad person på bussen som gick efter den jag missade.
För det tredje så fick jag en (vad jag tyckte) oförtjänt utskällning av min kompis.
För det fjärde så upptäckte jag att vissa vänner har pratat om mig bakom min rygg, för att jag inte Jag vill bara lägga mig i fosterställning och tro att det kommer lösa sig självt... -.-kommit till skolan på flera veckor (där jag faktiskt varit sjuk, med undantag av då jag försovit mig). Alltså fan vad ledsen jag blev. Det är inte meningen, men jag har fått höra vad folk sagt... och jag vet inte vad jag ska göra.
Jag känner mig så dum. :(
Alltså jag har suttit där och bara trott att alla var som vanligt, och så har de egentligen varit arga på mig men inte sagt nåt... men sagt saker när jag har gått.
Det känns dumt att gå till skolan imorrn. Men jag ska göra det, annars blir det ju.. inte bättre precis. Men det känns olustigt iallafall.

Så jag ringde iallafall mina kusiner, Matilda och Yasmine, men då var Matilda med en jävla idiot (som hon alltid också tyckt är en jävla idiot, men helt plötsligt tyckte hon inte det längre). Då slappade jag idioten på käften, och sen gick jag.
MEN det hjälpte inte att slå idioten... för jag mådde fortfarande dåligt, så jag väntade på Yasmine i en halvtimme. Sen bölade jag, som en liten fjortis.

Sen drack jag saft och åt marshmallows.

Nu har jag ont bara för det.

Leverpastej,


FUCK YOU, Tyra Banks!

2009-10-21 | 17:21:48
Jell-O!

Alltså fyfan vad jag just blev arg på Tyra Banks IGEN. Jag har alltid gillat henne innan jag såg hennes SHOW och hörde hennes TRÖGA ÅSIKTER.
Idag hade hon en "prostituerad" (det var en laglig klubb hon jobbade för), gravid tjej med i programmet. HELA programtiden gick åt till att sitta och tala om för den här stackas tjejen hur ansvarslös och dum hon är som säljer sin kropp, och att hon har "gjort sig själv besviken". HON SÄLJER OCKSÅ SIN KROPP. -.-Egentligen var det Tyra Banks EGNA åsikter. Genom hela programmet.
Vad fan, kvinna. GÖR DITT JÄVLA JOBB!
Hennes jobb är fan inte att sitta i teve en timme i veckan och tala om precis vad hon tycker om allt. Hennes jobb är att intervjua folk om DERAS liv, och fråga om DERAS åsikter. Allt hon gör är att sitta och döma andra, för att hon själv är så jäkla politiskt korrekt. Tror hon.
Banks tjatade som fan på den här tjejen om hur FEL hon tyckte det var att ta emot bebiskläder som kunderna skänkte. Vafan. Får den gravida, arbetande tjejen INTE ta emot bebiskläder till SITT barn för att hon fått dem av kunder?
Det är ett yrke, för fan.
Jag menar, kolla på bilden här till vänster. Vad gör Tyra Banks på den?
HON SÄLJER SIN KROPP. Och det är okej. Det får hon göra hur mycket hon vill. Det är hennes egen kropp.
MEN HON KAN FAN INTE HÅLLA PÅ OCH DÖMA ALLA ANDRA SOM OCKSÅ GÖR DET. -.-

Leverpastej.


AWESOME rawr!!!

2009-10-20 | 22:09:29
Jell-O!

Jag bara måste berätta! Jag fick till TVÅ stycken JÄVLIGT coola vrål idag! (Ni som känner mig vet att när jag skriker, så Jag vrålade högt och vackert... ett parningsläte över hela Sturegymnasiet..<3skriker jag inte såhär: "IIIIIIIIIiiiiihhhhh!!!!!", utan såhär: "BWRAAAAWWWRRRHHHH!!!!")
Första vrålet var i skolans matsal idag, när jag var påväg att sätta mig ner. Jag drog ut stolen (som ju var av trä) och FICK DÅ EN SPINGA I FINGRET! (Jag säger spinga. Vad säger ni? Sticka? Spink? Flisa? HAHA varför tycker jag att alla de orden påminner om olika namn för "down there", ni vet. Fittan alltså. Eller whatever you call it...?!) Jag bara stirrade på fingret, slängde mig ner på stolen, lutade huvudet bakåt i en EPISK rörelse, och bara vidgade lungorna och SKREK jävligt HÖGT! Såhär lät det (ehm... i... eh... textversion):
"MWOAAAAAAAAAAAAHHHHUUUUUAAAAAAAA!!!!"
Det var SÅ JÄVLA awesome att jag NÄSTAN avled!
Det var inte bara jag som tyckte att det var stencoolt! Min trolovade, Bobby, tyckte detsamma! Faaaast... jag fick en hel del VÄLDIGT konstiga blickar också. Mest från samhällarna. De var säkert bara avundsjuka. Eller så var det för att jag en stund senare bestämde mig för att låtsas vara en tjock person som smaskade väldigt mycket, OCH var andfådd, OCH dreglade ut mat lite då och då.

Det ANDRA helt jävla awesome skriket skedde på eftermiddan, då vi hade bildlektion.
Det råkar nämligen vara så att det ENDA jag är riktigt dålig på är att rita av mig SJÄLV! (I min skapelsestund så var det typ nån som sa: "Hm... låt oss göra Skipper otroligt snygg och underbar och fantastisk och bäst... FÖRUTOM på att rita sig själv. Och att räkna matte).
Detta resulterade i typ en och en halv timmes grymt fokuserat tecknande, som bara ledde till fler och fler misslyckade bilder.
And then, the droppe rann över.
Jag bara reste mig upp, SLET sönder den JÄVLA bilden och vrålade högt som in i HELVETE! Sen bet jag sönder den och KASTADE den på golvet och STAMPADE på den. Mitt jävligt råa vrål lät såhär:
"RRRRRRRRRAAAAAAAAAAWWWWWAAAARR!!!!!!!!!!"

Bobby knäckte sig som fan och sa att det TOTALLY gjorde hennes dag.
Haha, what can I say? ;D Jag är bäst helt enkelt (och kanske lite agressiv)!

Hm.... vad har jag mer gjort idag (detta är ett LÅÅÅÅNGT inlägg... men jag publicerar många bilder, så det väger upp det hela, tycker jag).....?
Jag följde Bobby en bit hem, och låtsades vara Thomas Di leva HELA vägen.
Dagens Di leva-citat:
Bobby knäckte sig för att jag var så OTROLIGT rolig. :D"Jaaag äääär precis som JEEESUUUS. Jag KKKläär mig som JEEESUUUS gjorde. För JEEESUUUS hade säkerrrrt en turkås KLÄNNING med blommor pååå, och drack ur en PLASTVATTENKANNAAAA...<3"
Inget illa om Thomas Di leva, alltså. Tufft att han kör sin grej. Dessutom vill jag tillägga att en textad version av Thomas Di levas dialekt TOTALLY takes the edge off!

Sedan satte jag mig i Mr och Mrs K.'s bil (Min pojkväns föräldrars bil, då) och förberedde mig på en SÄKER DÖD, eftersom Sidney skulle övningsköra oss hem till honom. På vägen köpte vi godis till Sids mamma, eftersom hon "verkligen INTE tänker plugga utan choklad". Hon är PRECIS som Sid. <3

Leverpastej!
P.S: Pee is the new black, baby!D.S.


What Skipper does when BORED!

2009-10-20 | 01:03:04
Jell-O, people!!! :D

Hahahaha! jag måste berätta en kul grej (hm.. JAG tyckte att det var kul i alla fall)!
Det var nämligen så att jag hade så JÄVLA tråkigt innan ikväll (eller ja... igår kväll, blir det ju, eftersom klockan är ett nu, typ), att jag NÄSTAN (och det var NÄRA, alltså) dog, bara sådär! Alltså seriöst... jag låg i min säng och bara "faadee.... FAAADDEEEEEE...!"
SÅ!
Jag bestämde mig för att jävlas med min pojkvän, Sidney!
Sidney blev lurad av mig, LORD VOLDEM... ehm. Skipper..Och ja.. det gjorde jag helt enkelt genom att låtsas vara oresonligt mens-förbannad på honom i en halvtimme, tills han blev RIKTIGT jävla arg. Då postade jag:

Lord Skipper R. Bloke: Låtsas vara arg på Sidney. Det är askul! XDXD

Typ så. På Facebook.
Sen JUST när "vi" var som argast, så skrev jag:
"FUCK YOU! KOLLA FACEBOOK, DIN JÄVLA IDIOT!"
Och då gick han in på min Facebook, och sen skrattade jag åt honom i tjuge minuter. Hans otroligt irriterade min var JÄTTEKUL, när han insåg att jag bara skämtat hela tiden.
Hahahaha! Ahhh... he sure hates me... <3 And I have no life....<3

Sen blev det webcam-porr, och nu ska jag sova!

Leverpastej!PLAY with PHIL!

2009-10-19 | 15:44:37

SPELA SPACE ADVENTURE MED PHIL! :D <3<3<3 IT'S PHUN FOR A GURL AND A BOY!

Leverpastej,


OH my PANTS I suck!

2009-10-19 | 13:41:18
Detta inlägget är ett tjurigt depp-inlägg!

Jell-O!

Okej, jag vet att jag inte vart i skolan på typ... AGES, och att mina betyg förmodligen är så fuckade att de inte går att fixa, och att det bara är en termin kvar av gymnasiet... meeeeen jag var inte i Jag vill bara lägga mig i fosterställning och tro att det kommer lösa sig självt... -.-skolan idag.
Nummer ett: Jag försov mig, vilket gjorde att jag missade hela FUCKING radion.
Nummer två: Engelskan är tre timmar lång... och jag har missat... ALLT hittills.

Jag tror att denna veckan kommer att gå till att fixa allt jag fuckat.
Om det går.

SÅ. Anledningen till att jag inte varit i skolan sen den typ.. började, är att jag varit väldigt sjuk.
Det suger, och jag har börjat fantisera om att faktiskt skjuta mig själv i njurarna, så att jag kan dö i frid (och extrem smärta) och slippa oroa mig över min framtida karriär som kiwilastbilschaufförsskoputsarassistentskompis.


Över till engelska!

I've GOT to have some Phil. Amazing Phil, that is.
Jag blir glad av Phil!He really helps me forget about me fucking up my life and stuff... So I guess that means he's some kind of a brainwasher... or something.
I actually sent a friendrequest on facebook, to Amazing Phil's personal page-thingy. But he hasn't accepted it.. (sob)
The sad thing is, I have already seen all of his videos. Both Amazing Phil and Less Amazing Phil.
This sucks.
Hope he makes new ones SOON!

Weeelll...... That's all, folks!

Leverpastej!My beloved CACTUS!

2009-10-18 | 21:24:52

Leslie är min kaktus! Han kommer att svara på alla era frågor!

Jell-O!
Detta, mina kära undersåtar, är min kaktus Leslie! Någon gång i veckan kommer Leslie att svara på era kommentarer! (eftersom jag inte orkar göra det själv...)

Leslie får bara göra detta för att han har tråkigt när jag inte är hemma. (Dessutom är han arg för att jag nekat honom vatten i typ... en månad, bara för att jag inte orkade).

OKEJ! Nu kör vi! Över till dig, Leslie!


Matilda:
HAHAHA! HUr kommer det sig att VARJE gång jag går in på denna bloggen så finns ett nytt lika roligt och livfullt inlägg!? DU KOMMER BLI STOR KUSSEN! Jag känner lukten av framtida kändisbloggare!

Leslie svarar: Skipper har en förmåga att dra till sig konstiga personer/händelser. Dessutom är Skipper allmänt udda. Nämnde jag att hon för övrigt inte har något liv? Detta ger henne EXTREMT mycket tid till att tänka över och formulera inläggen. :P Skipper är VÄLDIGT glad att du gillar hennes blogg! :D

Yasmine: Alltså seriös. Hur många gånger har Matilda sagt nu att du är bra på att blogga? xD <3

Leslie svarar: Jag har rotat i arkivet. Ungefär fyra gånger i bloggen, och kanske tre gånger IRL. Alltså ungefär sju gånger sammanlagt. :>

Matilda: BANAN??!? PÅ PIZZA??!!!?? O_o

Leslie svarar: JA!!!

Matilda: Nu har du lagt upp en bild på yasmine, dig och foki, och en gammal gubbe och en tant och din hund. När får JAG VARA MED?

Leslie svarar: Du fick vara med i det förra inlägget, precis i slutet!

Skipper: Alltså varför är alla kommentarer du svarar på från mina kusiner, Matilda och Yasmine?

Leslie svarar: För att de andra läsarna inte frågade något! Dessutom finns det läsare som inte kommenterar, smartass!


SLUT!
//Leslie